13 Aralık 2018 Perşembe

BLOG AÇARAK PARA KAZANMA

Merhabalar sizlere bu yazımda BLOG yazarak para kazanabilirmiyim onu anlatıcağım.
  
Lafı hiç dolandırmadan söylemek gerekirse blog yazarak para kazanabilirsiniz.

Blog yazarak hayatını devam ettirebilecek bir gelir elde edemezsin, geçerli bir mesleğe sahip olmazsın, dünyayı değiştiremezsin…
Blog sadece sadece hobilerini gerçekleştirebileceğin, birazda ek gelir sağlayabileceğin, küçük saçma bir platform!
Bu fikri paylaştığımızda bizi hayalperest bir aptal olarak gören müdürümüz haftada en az 5 gün, günde 9 saat zevk almadığı, stres dolu işinde debelenirken biz; sınırlarını kendimiz belirleyip, kendimiz genişlettiğimiz işimizin naçizane patronları değil miyiz ?
Biz aptal blog yazarları…
Peki ya tüm bu gerçekleri göremeyip, sadece boş zamanlarımızda yapabileceğimiz bir hobi olan blog yazarlığını meslek haline getirip, kariyerinin doruklarına gelmek üzere olan bir işletme müdürünün aylık kazancının 2 – 3 katını,
Belki de çok daha fazlasını kazandığımızda aptal olan biz miyiz ? yoksa bize blog açarak neler yapılabileceğinden bir haber olupta, ögüt vermeye çalışan nazik ama bir o kadar alaycı olan fikir danıştıklarımız mı ?
Evet, doğru duydunuz.
Blog açarak para kazanmak hatta binlerce lira kazanmak mümkün! Mümkün mümkün de blog yazarak ne kadar para kazanabilirim ? Blogdan nasıl para kazanılır ? Blogdan para kazanma yöntemleri neler ?
#İçinizden, bize laf değil yapılan icraatları göster, örnek göster dediğinizi biliyorum. Merak etmeyin, blogdan para kazanmak üzerine yazılan yazıların çoğunun hep sözden ve şahıs tecrübesinden ibaret olduğunu bilerek sizler için verilere dayalı bir yazı yazacağım.
#Bir şeyi en başta belirtmeliyim ki, her blog konusuna, hedef kitlesine ve kalitesine göre farklı kazanç getirisine sahiptir. O yüzden blog açarsanız kesin şu kadar para kazanırsınız demem mümkün değil.
Ama yinede sorularınıza tatmin edici bir cevap vermek adına, size istediğinizi verip; rakamsal olarak belirli bir çerçeve çizmeye çalışacağım.
Aynı zamanda blog yazarak nasıl para kazanılır, bir blogun gelir kaynakları nelerdir gibi konularıda bu yazımda size detaylı aktaracağım.
Not:Henüz bir blogunuz yoksa, blog nasıl açılır rehberimi takip ederek hiç bir teknik bilgiye ihtiyaç duymadan, profesyonel bir şekilde blogunuzu 20 dakikada açabilirsiniz.
Not:Tabii birde en çok para kazanan bloggerlar kimler diye merak ediyorsanız eğer, en iyi makyaj blogları – en iyi yemek blogları – en iyi gezi blogları – en iyi kişisel bloglar ve hatta en iyilerin bir arada bulunduğu en iyi bloglar yazımı inceleyebilirsiniz.

Blogdan Ne Kadar Para Kazanılır ? ve Blogdan Nasıl Para Kazanılır ?

Blog ile para kazanmak
Blog İle Para Kazanmak

Blogdan Para Kazanmak – Yöntem 1 : Google Adsense Reklamları

Blogdan para kazanmak için uygulanabilecek bir çok yöntem mevcut. Bunların en başında en bilindik ve en yaygın olanı google adsensereklamları.
Adsense reklamlarını blogunuzda yayımlamak için google adsense tarafından blogunuzun onaylanması gerekmektedir.  Onay almak zor değil, yeter ki telif haklarını çiğnemeyen bir blogunuz olsun.
Not:Ücretsiz blog açma platformları aracılığı ile açılan blogların google adsense onayı alma oranı çok çok düşüktür. Öyle ki, başvuru reddi 99% oranlarındadır.
Bir adsense yayıncısı olduktan sonra, adsense’te oluşturduğunuz reklam kodlarını sitenize entegre ederek tıklanma başına para kazanabilirsiniz.
Adsense reklamlarından tıklanma başına ortalama 0.30 kuruş gibi bir rakam kazanırsınız.
Peki, Google adsense reklamlarıyla para kazanmak mümkün mü ?  Eğer mümkünse, Google Adsense ne kadar kazandırır ?
#Bu yıllardan beri tartışılan, hep cevap aranan ve kesin bir cevabı olmayan güzel bir soru. Yazımın başında da dediğim gibi her blog hedef kitlesine, ziyaretçi sayısına ve kalitesine göre farklı kazançlar elde eder.
#Fakat sizinle takipçilerimden birinin blog trafik ve adsense gelir istatistiklerini paylaşmak istiyorum.
Kendisinin ismini ya da blogunun ismini paylaşmam mümkün değil çünkü bu hem google adsense gizlilik politikasına aykırı, hem de kendisi kötü niyetli insalara karşı isminin paylaşılmasını istemedi.
Fakat blogun konusunu ve hitap ettiği kitleyi sizlerle paylaşabilirim. Blog kadınlara ve genel olarak ev hanımlarına yönelik bir blog ve paylaştığı içerikler nasıl yapılır tarzı içerikler. Bunların içine el işleri, yemek tarifleri, diyet, dekorasyon gibi kategoriler dahil.
YAZININ TAMAMI  www.wpmavi.com adresine aittir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

GÜNCEL

IPHONE XR ÖZELLİKLERİ

Steve Jobs Tiyatrosu'nda düzenlediği etkinlik ile birlikte yeni premium akıllı telefonları iPhone Xs ve iPhone Xs Max'i tanıtan App...